Resultater SSL Skilagsrennet 2014

Ferske nyheter fra familien Jacobsen etter ankomst Bergen – SSL resultater er nå inne!

This slideshow requires JavaScript.

Vi vil igjen takke de flotte trenerne Guro, Gunnhild, Knut og Anders som saltet bakken mens rennledelsen slet med å komme seg ut raskt nok fra hytten. Det er på grunn av dem at løypen holdt fast i ett ellers løst underlag. Gokken og Ole Dahl gjorde en fremragende jobb med å fastsette plassering av start for best utbytte og rådet på vidunderlig vis.

Etter avtale med heismannskapet ble vi enig om å flytte kort løype til siden av lang løype og kjørte begge parallelt for å frigi plass for øvrige besøkende som hadde behov for noe å bruke skiene på. Takk for godt samarbeid! Utførelsen på denne måten gjorde det mulig for oss å kjøre to omganger for både kort og lang løype… Noe som vi fikk til ved å starte 2ndre omgang med en gang etter slutt på 1ste.

Takk til alle som ignorerte kulden og sulten for å gjøre dette mulig – trenere, tidtakingsmannskap, startere, speaker, målsettere, portvaksjef (Marita som klarte å ta rollen som sklisjef i samme sleng!), portvakter, bakkemannskap og øvrige funksjonærer fikk denne dagen til å komme i mål. På grunn av godt samarbeid mellom alle lagene finnes det i dag en flott stemning blant alle involverte og sammen får vi til gode renn av varierende vanskelighetsgrad – dette må vi holde fast i.

Ikke glem å skylle salten av skiene!! Dere vil ikke ha rust!

Gratulerer til alle unger og ungdommer som er med på ski! Dere er ekte vikinger. Her er resultatlisten SSL for Skilagsrennet 2014:

Skilagsrennet_2014_SSL_Lang_Offisiell resultatliste

Skilagsrennet_2014_SSL_Kort_Offisiell resultatliste

Hilsener Rennledelsen

1544948_10153821778420391_1538922962_n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s