Filmsnutter fra helgen og rekruttsamling 24. -25. mai

Den 10. -11. mai var en fantastisk samling på Folgefonna med god samarbeid med Fana IL. Sammen får vi det beste tilbudet og vennskap på tvers av klubber :). Guro og Anders – dere er KNALL!

LØRDAG 10. MAI:

SØNDAG 11. MAI:

For de av dere som tar bilder og filmer – send dem til meg eller last dem opp på Youtube så legger jeg dem inn på nettsiden (ellers blir det veldig fokus på jenter U12). Dere gutter og jenter har jo noen tøffe ting å vise så send dem eller link dem til meg på christine@reksten.no :).

Den 24. – 25. mai er det anledning for alle rekrutter (og håpefulle rekrutter) å prøve litt sommerski på Fonna. Det er kjempe gøy og det er trampoline i hagen på Gjestetunet – alle barna er flinke til å dele! Sesongen begynner egentlig nå og de fleste av rekruttene våre har gått over i U12 eller lang løype. Vi håper så mange som mulig vil begynne med alpint og ønsker alle de unge som har begynt eller skal begynne i Bergens Skilag velkommen til samling sammen med de større (rekrutter er alder U10: dvs alle de som fyller 9 år i år og under).

Overnatting er Kr. 460,- per hode og inkluderer frokost, niste og middag :). Send en mail til christine@reksten.no så ser vi hva vi kan få til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s