Brev fra Formannen

Kjære alle sammen,

Det er ikke bare storslalomskiene som forandrer seg, det gjør også Bergens Skilag. Vi lanserer nå et elektronisk Ski nytt på våre hjemmesider. Dette gjør at verdien av medlemsbladet blir større både for våre medlemmer og for våre annosører. Nå kan du lese skinytt så ofte du vil og du vet hvor du finner det, samtidig som du bare er et klikk unna våre flotte sponsorenes hjemmeside.

Lykke til med siden og bruk den så ofte du kan. Skilaget er godt i gang med sesongen, vi har gjennomført sommeren med ski på Folgefonna hvor vi hadde et meget bra år med flotte forhold og løperne som deltok gjorde store fresmskritt. barmarkstreningen er godt i gang med tirsdagstreninger både for de yngste og de eldste gruppene, i tillegg har de eldste torsdagstrening. Husk: Det fines ikke dårlig vær …..  Tirsdagstreningene er nå inne på Tveitarås skole, og det er flott å se så mange rekrutter, men vi har plass til flere. De eldste løperne har også i år vært i Hintertux (det kan du lese mer om i dette Ski nytt). Vi var flere enn på mange år og hadde en strålende uke med flotte forhold og ikke minst en stor sosial og sportslig opplevelse.

Snøen er kommet tidlig i år så vi starter på Geilo så rask vi bare kan og med våre flotte trenere skal dette bli bra, følg med på hjemmesiden der ligger samlingsplan og oversikt over hvem som skal være trener.

Har du noen spørsmål om det sportslige, kontakt Richard Angell eller Henrik Wigers Larsen.

Ønsker alle lykke til med vintersesongen og ser frem til mange flotte dager på ski

GØY PÅ SKI – alltid

Fredrik Hald Tokyo November 2012

Formann

About these ads

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s