Brev Fra Sportsjefen

Kjære skientusiaster.

Skisesongen er endelig i gang, og mange av våre skitalenter har allerede hatt sine første skisamlinger på Geilo og sine første renn.

Snøen kom tidlig i år, og alt tyder på at vi vil få en lang og spennende sesong med mange samlinger og skirenn. Alt ligger til rette for at løperne våre skal ta nye og forhåpentligvis store skritt i løpet av de neste tre månedene.

Dyktige trenere er helt avgjørende for fremgang og trivsel hos løperne. Vi er derfor veldig fornøyde med at vi har fått på plass det trenerteamet som vi ønsket oss. Trenerne har gitt uttrykk for at de er mer motivert enn noen gang til å bidra til å løfte de håpefulle opp og fram, og gleder seg til å ta fatt på arbeidsoppgavene.

Vi håper også at alle dere som har vært med på barmark, blir med på skitreninger og renn gjennom sesongen.

Mottoet i Bergen Skilag er som kjent ”GØY PÅ SKI”, og ønsket er at alle som vil skal få muligheten til å bli flinke på ski slik at dere har glede av dette livet ut.

Men en skal ikke stikke under en stol at det også er kjekt å strekke sine egne grenser og sette seg nye mål, for å bli enda litt kvasser med ski på beina.

Så min oppfordring til alle dere er; Ut på ski, still på samling og trening, så vil dere merke at skiene går fortere og mer kontrollert fra gang til gang.

Sees i løypen!

Sportslig hilsen

Rickard


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s