Folgefonna Turen!

REFERAT FRA FOLGEFONNA TUREN    18.-20. MAI 2013

 

Dagen etter 17. Mai sto vi trøtte opp for å komme oss på samling på Folgefonna. Været var nydelig og trener Marita strålte like mye som sola. Det eneste som mann kunne ha klaget på var føret, men det var  ingen hindring for oss skiglade Bergensere. Etter trening kjørte alle ned fra Fonna og tok inn på sjarmerende Kramsjø gjestgiveri.

Da alt var pakket ut bød det på bading, soling, trampolinehopping og brygge dibb-dabb (som består i at to eller flere personer står på en brygge og trikser en ball til hverandre, dersom ballen havner i vannet må du hoppe uti etter å hente ballen før den flyter vekk).

Til middag disket kokk Fredrik Hald og betjeningen opp med kamskjell, røkte blåskjell og de beste hamburgerne som er laget i Norge. Da neste dags skiøkt var ferdig, tok trener Marita og foresatt for Mælefamilien Ola Mæle oss med på offpist tur til skaret. Da vi skulle bli plukket opp av foreldrene etterpå, prøvde vi som hadde vært med i skaret oss på å kjøre over et lite vann med ski på. Det sparte fedrene for å måtte spyle skiene etterpå.

Etter enda mer bading og soling fikk vi en god pizza på nivå med gårsdagens hamburger. Med den liggende godt i magen kunne vi ta vår siste brygge dibb-dabb før vi la oss. Den siste dagen hadde ikke like bra vær som de andre dagene og ski treningen sluttet akkurat da himmelens sluser åpnet seg over Folgefonna. Etter å ha fortært en softis tok vi fergen over fjorden med gode minner fra turen.

Av Martin Mæle, Bergens skilagsløper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s